Spor Toto Süper Ligi Süleyman Seba Sezonu’nda 3. hafta oynanan maçlarla geride kalırken 16 golün atıldığı haftada 2 maç berabere bitti. 3 maçı deplasman takımı kazanırken, 4 maçta da ev sahibi ekip sahadan 3 puanla ayrıldı.

Süper Lig'e sıkıntılı başlayan takımlardan biri olan Trabzonspor'un aldığı sonuçlar ve puan cetvelinde alt sıralarda yer alarak geçtiğimiz sezondan farklı bir başlangıç yapamadığı ortaya çıktı. Medya takip ajansı Interpress’in yaptığı araştırmaya göre, 2014-15 sezonuna yeni teknik direktör ve 20’yi aşkın yeni futbolcu ile adeta kabuk değiştirerek başlayan Trabzonspor’un, aldığı 3 beraberlik sonucu topladığı 3 puan ile Süper Lig’de henüz geçen seneki görüntüsünden farklı bir çizgi ortaya koyamadığı belirlendi.

Bordo mavili takım geçtiğimiz sezon ilk üç maçta 2 mağlubiyet 1 galibiyet alarak 3 puan toplamış ve puan cetvelinde 15. sırada yer almıştı. Geçen sezon 2 gol atıp kendi kalesinde 6 gol gören Trabzonspor, bu sezon oynadığı üç maçta rakip fileleri 1 kez havalandırırken, kalesinde de 1 gol gördü. Bordo mavili takım halen topladığı 3 puan ile 12. sırada yer alıyor.