Spor Toto Süper Lig’de üst üste aldığı başarısız sonuçlarla sarsılan, Atiker Konyaspor galibiyetiyle kötü gidişe dur diyen Trabzonspor’da rota Kardemir Karabükspor maçına çevrildi. Bordo-mavililer deplasmandan 3 puanla dönerek kötü günleri geride bırakmak istiyor.
Sezona takım kadrosunda büyük bir değişim yaparak başlayan Trabzonspor ligin ilk haftalarında sancılı bir süreç yaşarken, sahasında Atiker Konyaspor’u yenerek moral bulmuştu. Ligin alt sıralarında yer alan Karadeniz ekibi, kötü günleri geride bırakma adına deplasmanda oynayacağı Kardemir Karabükspor maçına büyük bir önem veriyor. Rakibi karşısında alacağı galibiyet ile sıkıntılı günleri geride bırakmanın temellerini atarak yeni bir sayfa açmak isteyen bordo-mavililer zirveye doğru tırmanışa geçmek istiyor.
Futbolcular galibiyete kenetlendi
Geçtiğimiz hafta Atiker Konyaspor karşısında alınan galibiyeti kötü günleri geride bırakmanın bir başlangıcı olarak değerlendiren bordo-mavililer, Kardemir Karabükspor karşısında da aynı hırs ve isteği sahaya yansıtarak üç puanı hanesine yazdırmayı hedefliyor.
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise Kardemir Karabükspor maçı hazırlıkları sırasında oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapıyor. Atiker Konyaspor müsabakasındaki kazanma isteğini ve arzusunu yarın oynayacakları Kardemir Karabükspor karşısında da görmek istediğini oyuncularına aktaran deneyimli teknik adam, kazanma isteği ve arzusunun kendilerini yukarıya doğru tırmandıracağına inandığını vurguladı.
Yönetim tam kadro
Deplasmanda oynanacak olan Kardemir Karabükspor maçı öncesi bordo-mavili yönetim de takımı yalnız bırakmayacak. Kötü günleri geride bırakma adına önemli bir viraj olarak değerlendirilen Karabük deplasmanında, cezası bulunmayan yöneticiler takıma destek vermek için tam kadro Karabük’e gidecek. Başkan Muharrem Usta da maçtan önce Karabük’e geçerek takıma moral verecek.
Yanal’ın morali yerinde
Konyaspor galibiyetiyle motivasyonun yükseldiği bordo-mavililerde Teknik Direktör Ersun Yanal’ın morali yerinde. Yönetimin tam desteğini arkasına alan deneyimli teknik adam kendisine güvenen ve inanan yönetimi mahcup etmemek için yoğun bir mesai harcıyor. Kurulan yeni takımın mimarlarından biri olan Yanal’dan yönetim tarafından övgüyle bahsedilmesi tecrübeli teknik adamın çalışma azmini ve isteğini arttırıyor.