Transfer döneminin son ermesine kısa bir süre kalan Trabzonspor, transferde yoğun mesai yaşıyor. Uzun süredir sağ bek arayışlarını sürdüren bordo-mavililer temas halinde olduğu oyuncuların transferi için bastırıyor.
Transfer döneminin hareketli takımlarından Trabzonspor, 31 Ağustos’ta sona erecek olan transfer döneminin son günlerinde temas halinde olduğu isimleri bitirmek için bastırıyor. Jan Durica, Castillo, Matus Bero, Luis Ibanez, Ogenyi Onazi, Suk ve Ramil Sheidaev olmak üzere 7 oyuncuyu kadrosuna katan Karadeniz ekibi, sağ bek için de temaslarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Sağ bekte sadece Zeki Yavru’ya sahip olan Karadeniz ekibi, bu bölgeye iyi bir isim transfer etmek için hareketli saatler yaşıyor.
Sağ bek için Aston Villa formasını giyen 28 yaşındaki Micah Richards için girişimlerini sürdüren bordo-mavililer, aynı mevki için Monaco’nun 20 yaşındaki genç oyuncusu Almamy Toure ile de ilgileniyor. Trabzonspor’la adı gündeme gelen Glasgow Rangerslı 25 yaşındaki sağ bek James Tavernier için de nabız yoklanıyor. İngiliz oyuncu stoper bölgesinde de görev yapabiliyor.
Bordo-mavililer transfer döneminin bitimine sayılı günler kala en doğru ismi kadroya katmak için yoğun mesai harcıyor.