Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir’in kız kardeşini muayene ettirmek için gittiği hastanede doktora saldırdığı iddia edildi.

Alınan bilgiye göre, Bordo-mavililerin 'komando' lakaplı futbolcusu oyuncusu Aykut, bugün sabah saatlerinde kız kardeşi D.D.’yi özel bir hastaneye götürdü. Tecrübeli futbolcu, acil serviste ilgili ilk muayeneyi yapan Dr. Latif Bayat'tan kardeşinin durumuyla ilgili bilgi almak istedi. Dr. Bayat ise tahlil sonuçları çıkmadan bilgi vermek istemedi. Bunun üzerine başlayan tartışmanın ardından Aykut, doktora saldırdı. Devreye giren görevlilerle de tartışan tecrübeli futbolcu, daha sonra hastaneden ayrıldı. Saldırıya uğrayan Dr. Bayat’ın, Aykut Demir’den şikâyetçi olacağı öğrenildi.

    Geçtiğimiz sezon Gençlerbirliği’nden transfer edilen Trabzonlu futbolcu, bordo-mavili forma altında gösterdiği performansla beklentilerin uzağında kalmıştı. Yaşadığı sakatlık nedeniyle de uzun süre takımdan ayrı kalan Aykut, bir süre önce de Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü'nün penceresine isabet eden merminin, kendisine ait glock marka ruhsatlı tabancadan çıktığının belirlenmesiyle gündeme gelmişti.