Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı, Samsun-Çarşamba Engelliler Basketbol Takımı’ndan Volkan Ak’ı kadrosuna kattı.
Türkiye Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı, 4 puanlık oyuncu (uzun) sıkıntısını Samsun-Çarşamba Engelliler Basketbol Takımı’ndan Volkan Ak ile çözdü. Başarılı oyuncu Volkan Ak, kendisini 1 yıllığına Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımına bağlayan imzayı attı.
Altınordu Belediye Başkanlığında gerçekleşen imza törenine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol takımı başkanı Hüsnü Yücel, yönetim kurulu üyeleri, takım antrenörü Cem Arslan katıldı.
İmza töreninde konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı’nı yeniden süper ligde görmek istediklerini belirtirken, "Altınordu Belediyesi Bedensel Engelliler Basketbol Takımı bizim için bir sosyal sorumluluk projesidir. Engelli kardeşlerimizden oluşan basketbol takımımızın bir engelsizlik mücadelesi verdiği, özellikle de toplumdaki var oluş felsefesi gereği parke üzerinde temsil etmeyi sağladıkları için onlara teşekkür ediyoruz. Katkılarımız sonuna kadar devam edecektir. Biz basketbol takımımızın yeniden süper ligde yer almasını istiyoruz. Volkan Ak kardeşimizin imza atması sembolik değil, takıma güç katması için buradadır. Basketbol takımımızın her oyuncusu gönlünü ortaya koyarak insan üstü bir mücadele ortaya koyuyor. Volkan kardeşimize ve takımımıza hayırlı bir sezon geçirmelerini diliyorum" dedi.