Türkiye Vücut Geliştirme Fitness ve Bilek Güreşi Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası seçmelerine Yalovalı bilek güreşçi sporcuları damga vurdu.

Türkiye genelinde 177’si kadın, 770’i erkek olmak üzere toplam 947 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada Yalova adına yarışan sporcular, 18 altın, 3 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı. Şampiyona sonrasında dereceye giren sporcuları makamında ağırlayan Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, elde edilen başarıdan dolayı bilek güreşi antrenörü Engin Terzi ve sporcuları tebrik etti.

Engin Terzi, “Bilek güreşi sporunu gençlere aşıladığım ve sevdirdiğim için çok mutluyum. Sporu sevmeleri ve azimle çalışmaları sonucu milli takıma bir çok sporcu veriyor ve madalyalar ile ilimize dönüyoruz. Dursun Önder hocamızla beraber bu sporu Yalova’da yaymak ve ülkemizi temsil edecek yeni Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. İlk hedefimiz 22 Mayıs’ta Polonya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Ağustosta Macaristan’da yapılacak Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi başarıyla temsil etmektir” dedi.