Geçen hafta aldığı yenilgiyle liderliği Göztepe’ye kaptıran Yeni Malatyaspor telafi gözüyle baktığı Balıkesirspor müsabakasının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor.
Göreve geldikten sonra takımı dinlendirmeden antrenman yaptıran ve bunun gerek futbolcular arasında gerekse de kamuoyunda ‘ceza antrenmanı’ olarak algılanmasıyla oluşan olumsuz havayı ‘ceza vermedim’ açıklaması yaparak dağıtmaya çalışan Teknik Direktör İrfan Buz’un Pazar günkü maçta kadroda değişikliğe gitmeye hazırlandığı öğrenildi.
Nurettin Soykan Tesisleri’nde yapılan çalışma öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Nijeryalı oyuncu Azubuike, Altınordu müsabakasına yedek başlamasıyla ilgili sorulan soruya, "Bu tamamen hocamın seçimiydi. Biz profesyonel futbolcular olarak hocamızın seçimleri saygılıyız” dedi.
“Hocamızın verdiği parametrelerde oynayamadık”
Altınordu müsabakasında İrfan Buz’un gösterdiği parametreleri sahada uygulayamadıklarını belirten Azubuike, “Ama şimdi önümüzde yeni bir maç var. Galip gelip liderliği geri alacağız” dedi.
“Profesyonel futbolcular olarak hocamızın seçimlerine saygılıyız”
Azubuike, Altınordu maçında yedek kalmasının hocasının tercihi olduğunu kaydederek, “Hiçbir problemimiz yoktu. Bu tamamen hocamızın seçimiydi. Biz profesyonel futbolcular olarak hocamızın seçimlerine saygılıyız” diye konuştu.
“Üstüne koyarak, çok yakında zirveye çıkacağıma inanıyorum”
Genç futbolcu, kendi performansıyla ilgili yaptığı açıklamada ise, “Ben genç bir oyuncuyum. Çok sıkı çalışmaya devam edeceğim. Üstüne koyarak, çok yakında da zirveye çıkacağıma inanıyorum. Sahada doğru işleri yaptığımı düşünüyorum. Ofansta elimden geldiğince yardım ediyorum. İlerleyen zamanlarda golü de düşünmeye başlayacağım” ifadelerini kullandı.