Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yeşilgiresun Belediyespor deplasmanda konuk olacağı Beşiktaş Sompo Japan karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Mihailo Uvalin, rakiplerinin FIBA Şampiyonlar Ligi’nde Sidigas Avellino ile oynadığı maçı izlediklerini ve gerekli önemleri almaya çalıştıklarını söyledi. Uvalin, “Muratbey Uşak maçının ardından şimdi önümüzde ligin ikinci müsabakası var. Beşiktaş Sompo Japan karşısında kesinlikle ilk maçtan daha iyi oynamamız gerekiyor. Her yeni oyunda daha iyi olmak ve olumlu geri dönüşler bulmak zorundayız. Çünkü önümüzde geçen sezonun finalisti, iyi bir koç ve takımla Eurocup’ta da mücadele eden çok güçlü bir takım var. Elbette çok zorlu bir maç bizi bekliyor ancak biz de asla pes etmeyeceğiz. İstanbul’a gidip kazanmak için oynayacağız” dedi.

Öte yandan Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Mihailo Uvalin, Quinton Hosley’in lisans işlemlerinin tamamlandığını ve bu oyuncunun Beşiktaş Sompo Japan karşılaşmasında takımdaki yerini alabileceğini de sözlerine ekledi.