İsmi Beşiktaş ve Medipol Başakşehir ile anılan ancak bir türlü anlaşma sağlanamayan Burak Yılmaz için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

 ''KRİTERİM ŞAMPİYONLAR LİGİ''

Yeni sezonda bordo mavili ekipe veda etmesi beklenen Burak Yılmaz'ın yakın çevresine artık Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum onun içinde transfer olacağım takımın Avrupa'da mücadele etmesi lazım dediği iddia edildi.

Golcü futbolcunun Beşiktaş'a ve Medipol Başakşehir'e devler ligi olursa gelirim dediği ancak Beşiktaş'ın ligi 4. Başakşehir'inde ligi 3.sırada bitirmesi üzerine bu transferin olumsuz sonuçlandığı öğrenildi.

ŞAMPİYONLAR LİGİ KRİTERİ AKILLARA GALATASARAY'I GETİRDİ!

Hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediği yakın çevresine her defasında belirten yıldız futbolcunun Galatasaray'ın şampiyon olması üzerine ve devler ligine direk katılacak olmasından dolayı sarı kırmızılı ekibe tekrar geri dönmek için yeşil ışık yaktı.

2012'DE ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DAMGA VURDU!

Bir dönem Galatasaray formasıyla 2012-2013 sezonunda gösterdiği performansla Şampiyonlar Ligi'ne damga vuran golcü futbolcu grup aşamalarında ''Devler Ligi'nin en iyilerini seçen UEFA, "En iyi oyuncu" olarak  Burak Yılmaz'ı göstermişti''.

Kaynak: Yeni Akit