Manisa’nın Yunusemre ilçesine bağlı Yuntdağ bölgesinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi destekleriyle bu yıl 2’nci kez düzenlenen Yuntdağ Cup 2 Futbol Turnuvası, Pelitalan ile Otmanlar arasında oynanan ve büyük çekişmeye sahne olan final maçıyla sona erdi.

Yuntdağ Cup 2 Futbol Turnuvası finali, Pelitalan ile Otmanlar arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi Hüsnü Çelik Spor Tesisleri’nde oynandı. Final maçını MHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ziya Elmalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Yuntdağlılar Derneği Başkanı Mustafa Uyumaz ve çok sayıda futbolsever izledi. Kıran kırana geçen mücadelenin normal süresi 1-1’lik eşitlikle tamamlanırken, penaltılarda gülen taraf Pelitalan oldu. Maçı kazanarak turnuva şampiyonluğuna ulaşan Pelitalan’da yaşanan sevinç, görülmeye değerdi.

Penaltı atışlarıyla kupayı kazanan takımın belli olmasının ardından kupa ve madalya töreni gerçekleştirildi. Şampiyon takıma, ikinci ve üçüncü takıma kupa verilmesinin yanı sıra en centilmen takıma da plaket takdim edildi. Takımlara kupa ve plaketlerini MHP Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ziya Elmalı, Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Yuntdağlılar Derneği Başkanı Mustafa Uyumaz ile mahalle muhtarları takdim etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak dostluk içinde geçen turnuvaya destek olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Yuntdağlılara Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.