Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı, Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'nde İzokinetik Kas Kuvvet (Cybex) testinden geçti.

Yeni sezona iddialı bir şekilde hazırlanan ve çalışmalarına Zirve Üniversitesi Spor Salonu'nda devam eden yeşil beyazlılar, gruplar halinde Zirve Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama Merkezi'ne gelerek kas kuvvet ölçüm ve dayanıklılık testinden geçti. Yapılan teste takımının tüm basketbolcuları katıldı. Testler sonucunda olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı belirtilirken, bazı basketbolculara güçlendirici bir çalışma programı belirleneceği açıklandı.

Ölçümler sırasında açıklamalarda bulunan Antrenör Osman Yağcı, "Uzun ve bolca dinlenmeyle geçen bir tatil döneminin ardından yeni sezonu açtık. Bu sezon da geçtiğimiz sezonlarda olduğu gibi önemli hedeflere ulaşma amacındayız. Bu vesileyle kadromuza yeni takviyeler yaptık. Kadromuzu daha da güçlendirmek için transfer çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ben şimdiden yeni sezonun Zirve Üniversitesi ailesine kazasız, belasız, sakatlıklardan uzak ve başarı dolu bir sezon olmasını diliyorum." dedi.

Ölçümlerin ardından açıklama yapan Zirve Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Fizyoterapist Abdullah Ağar, "Bölgemizde tek olan fizyoterapi merkezimiz ve Cybex test cihazımızla spor kulüplerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Daha önce pek çok futbol, basketbol ve voleybol branşlarında olmak üzere pek çok spor kulübüne hizmet verdik." diyerek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bugün de kurumumuzun güzide spor kulübü Zirve Üniversitesi Basketbol Takımı'nı cybex testinden geçirdik ve onların yeni sezona daha verimli, daha hazır bir şekilde girmesine yardımcı olmaya çalıştık. Umuyorum ki bu sene Zirve Üniversitesi için çok başarılı ve sakatlıklardan uzak bir yıl olur."