Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen "4 Mevsim Yaşayan Tekirdağ" konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenler ödüllerini, düzenlenen törenle aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen ve Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka ile Kaan Gaytancıoğlu’nun da hazır bulunduğu ödül töreninde kısa bir konuşma yaparak, belediyenin yaptığı çalışmalarla ilgili bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ’ın çok güzel bir yer olduğunu ve Tekirdağ’da bir çok Şirince gibi olacak ilçe bulunduğunu söyledi. Albayrak yaptıkları altyapı çalışmalarıyla mavi bayrak alacaklarını belirtti.

Fotoğraf Sanatçıları Behiç Günalan, Mehmet Çevik, Enver Şengül, Güven Çelik, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Poyraz ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu temsilcisi Turan Keskin’den oluşan seçici kurul fotoğrafları değerlendirmişti.

Kış 344, İlkbahar 304,Yaz 347 ve Sonbaharda da 415 olmak üzere toplam 4 kategoride düzenlenen yarışmaya 232 sanatçı toplam bin 410 fotoğrafla katılmıştı.

Ödül kazanan fotoğraflarla beraber toplam 97 fotoğraf sergilenmeye hak kazanmıştı. Birincilere 3 bin, ikincilere 2 bin, üçüncülere bin, mansiyonlara 750 lira, sergilenmeye değer görülen fotoğraflara da yüzer lira ödül verildi.

Ödül töreninde ayrıca jüri üyelerine de plaket takdim edildi. Dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflar Tekira Alışveriş Merkezinde düzenlenen sergide halkın gösterimine sunuldu.