Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından başlanılan asfalt çalışmaları devam ediyor. Başkan Baysan çalışmaları yerinde izleyerek vatandaşlarla görüştü.
Çorlu’da Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi TESKİ tarafından sürdürülen Çorlu Kumyol Caddesi İçme Suyu ve 1. Etap Muhtelif Mahalleler Yağmur Suyu ve Kanalizasyon inşaatı kapsamında altyapı çalışmaları tamamlanan sokaklarda asfaltlama faaliyetlerine başlandı.
Asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt ve Meclis Üyesi Güner Çetin Şeyhsinan Mahalle Muhtarı Salim Sarıer, vatandaşlar ve bölge esnafıyla bir araya geldi.
Altyapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde asfalt çalışmalarını başlattıklarını belirten Başkan Baysan, asfalt çalışmalarının hızlı bir şekilde yürütülmesine gayret ettiklerini belirterek, “TESKİ tarafından yapılan çalışmalar büyük oranda sona erdi. Şu anda TREDAŞ ekipleri Kumyol Caddesi ve bağlı bazı sokaklarda sokak aydınlatmalarını yeraltına almak için kazı çalışması yürütüyor. Altyapı çalışmasının tamamlandığı Şehit Seyhan Yılmaz Sokak’ta bu kapsamda asfalt çalışmalarına başladık. Altyapının tamamlandığı bölgelerde de hızlı bir şekilde asfalt çalışması yürüteceğiz. Hava şartları el verdiği ölçüde tamamlamaya gayret ediyoruz. Bu bölgelerde kaldırım çalışmalarını bahar ayları ile birlikte başlatacağız ve Kumyol Caddesi ve bağlı sokaklarda 30 - 40 yıl boyunca hizmet verecek altyapı çalışmalarını tamamlamış olacağız” dedi.