Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen çelenk sunma törenine katıldı ve tören sonrasında ziyaretine gelen muhtarlardan oluşan heyeti misafir etti.
Valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başlayan etkinliklere Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Berkay Çakır’ın yanı sıra Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve mahalle muhtarları katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği tarafından anıta çelenk sunumuyla devam etti. Süleymanpaşa Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Turgut, "Muhtarlık devletin en küçük ve buna mukabil en geniş sahaya yayılmış icra makamıdır. Muhtarlar bulunduğu bölgede devletin milletle, milletin devletle olan ilişkilerini düzenleyen kilit bir noktada yer almaktadır" dedi.
Turgut, Muhtarlar Günü’nün düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederek sözlerini noktaladı.
Valilik önünde düzenlenen çelenk sunma töreninin sona ermesinin ardından sırasıyla Valilik, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kaymakamlık makamlarını ziyaret eden muhtarlardan oluşan heyet Süleymanpaşa Belediye Başkanlığını ziyaret ederek 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliklerini tamamladı.