Marmaraereğlisi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, park yapım işleri devam ediyor.
İlçenin Yeniçiftlik mahallesinde yatırımlara devam edildiğini belirten Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, mahallenin acil ihtiyaçlarının yanında diğer ihtiyaçlarına da çözüm üretildiğini belirtti.
Yeniçiftlik mahallesinde Altıntarla mevkiinde yeni ve modern bir park projesi üreten Başkan Uyan, çalışmaların acil başlaması hakkında talimatlar verdi. Geniş bir alanda projelendirilen park modern bir şekilde tasarlanarak yediden yetmişe tüm vatandaşların faydalanması sağlanacak.
Yeni parkta modern çocuk oyun grupları, basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahası ve açık spor alanının bulunacağı belirtildi. Ayrıca vatandaşların çocuklarını eğlendirebilecekleri gibi kendilerine dinlenme imkanı sağlayacak bir sosyal tesisin de proje içinde yer aldığı ifade edildi.
Belediye Başkanı İbrahim Uyan konuyla ilgili açıklamasında, “Çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Tüm imkanlarımızı vatandaşlarımızın kaliteli bir yaşam sürmesi için kullanıyoruz. Halkımız her şeyin en güzeline layık” ifadelerine yer verdi.