Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Basketbol Küçük takımından 2004 doğumlu olan Salime Kabak ve Çiğdem Özkutlu, Yıldız B Milli Takımlar Kampı’na davet edildi. Minik basketbolcular kampa katılmadan önce Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret etti.

Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Basketbol Küçük takımından Salime Kabak ve Çiğdem Özkutlu 27-28 Mart’ta İstanbul ilindeki Yıldız B Milli takımlar kampına davet edildi. Sporcu kızlar kendilerine bu imkanı sağlayan Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı makamında ziyaret ederek teşekkürlerini ilettiler. Minik basketbolcular ayrıca, Marmaraereğlisi Belediye Spor Kulübü Başkanı Servet Ünal’a ve kendilerine en başından beri büyük emek veren Basketbol Antrenörleri Meral Canberk’e de emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, “Spora gönül veren tüm gençlerimize sonuna kadar destek oluyoruz. Çocuklara yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Çocuklarımızı spora teşvik ederek onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışıyoruz ve onlara her konuda yardımcı oluyoruz. Emeklerimizin karşılığını almaya başladık Milli Takım seçmelerine gidecek olan kızlarımızı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.