Geçtiğimiz yıl spor, görsel sanatlar ve işitsel sanatlar alanlarında 14 farklı dalda düzenlenen ve 747 öğrencinin yararlandığı Süleymanpaşa Belediyesi yaz okullarına 2017 yaz dönemi için kayıtlar alınmaya başlanıldı.

Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek yüzme, futbol, basketbol, voleybol, tenis, satranç, mental aritmetik, görsel sanatlar, halk oyunları, keman, piyano, bale bateri ve gitar kurslarının yanı sıra bu yıl talep doğrultusunda ingilizce, geleneksel sokak oyunları ve okçuluk kursları da açılarak Süleymanpaşa Belediyesi yaz okulu kurslarının daha geniş kitlelere ulaşması sağlanacak.

Başvurular gençlik merkezi ile basın yayın ve halkla ilişkiler müdürlüğüne yapılacak

22 Mayıs itibari ile başlayan ve 16 Haziran tarihine kadar sürecek kayıtlarda tamamen ücretsiz olarak gerçekleştirilecek kurslar için müracaatların şahsen yapılması, nüfus cüzdan fotokopisi ve spor dalları için sağlık raporu dışında hiçbir zorunluluk bulunmuyor.

16 Haziran da kesin kayıtların kapanmasının ardından 19 Haziran tarihinde başlayacak 8 haftalık birinci dönem eğitimleri hafta içi 4 gün boyunca Süleymanpaşalı gençleri hem eğlendirirken hem de öğrenmelerini sağlayacak.