Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 100. Yıl Mahallesinde Ekrem Tantı Caddesinde devam eden beton asfalt yol çalışmalarının yanı sıra kilit taş, asfalt ve onarım ekipleri ile şehrin dört bir yanında hizmet etmeye devam ediyor.

Ekrem Tantı’nın ardından 100. Yıl Mahallesi’nde Uğur Mumcu Caddesinde yol yenileme çalışmalarını hızlandıran Süleymanpaşa Belediyesi, yol tavsiyesinin ardından asfalt kazıma makinesi ile caddeyi beton asfalta hazırlıyor.

Çınarlı Mahallesi Osman Kavrakoğlu Caddesi’nde yenileme çalışmasına hazırlanan ekipler, caddede yol tesviyesi ve malzeme serimi gerçekleştirdiler. Kaldırımları da yenileme çalışmasına alan Süleymanpaşa Belediyesi ekipleri, bir yandan da Asım Ersoy ve Vefa Sokaklarında yol tesviyesini tamamlayarak kilit taşı yapımına hazırlanıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Süleymanpaşa Belediyesi sorumluluk alanındaki Ertuğrul Mahallesi’nde yol bakım onarım çalışması gerçekleştirirken trafiğin Eski Bedesten Sokağa yönlendirilmesinin ardından sokakta bozulan kilit taşlarını sökerek yenileme işlemi gerçekleştiriyor.

Şehrin dört bir yanında kaçak ve tehlikeli yapılarla da mücadele eden Süleymanpaşa Belediyesi, Gündoğdu Mahallesi Çiflikönü Karabayır mevkiinde yıkılmaya yüz tutmuş tehlike saçan binada yıkım çalışması yaptı.