Apple'dan yapılan resmi açıklamada 9 Eylül'de bir basın etkinliği düzenleneceği açıklandı. Bu etkinlikle birlikte yüksek ihtimalle iPhone 6 ve iWatch birlikte tanıtılacak.

Apple'dan basın mensuplarına gönderilen davetiyede "wish we could say more", yani "daha fazlasını söylemeyi isterdik" yazıyor. ("gelin anlatalım, herşeyi buradan açıklamak olmaz" diyorlar yani) Türkiye saatiyle 20.00'de başlayacak olan etkinlik, büyük bir ihtimalle canlı yayınlanacak. Diğer iPhone'lara göre daha büyük bir ekranla ve yüksek işlemci performansıyla tanıtılması beklenen iPhone 6 ile ilgili tüm gelişmeleri sizlere sıcağı sıcağına aktarmaya devam edeceğiz.




Tanıtım için Flint Center hazırlanıyor

Apple, etkinliğin gerçekleşeceği Flint Center'ı sıkı bir şekilde düzenliyor. Dışarısı beyaz kaplama ile izole edilen bina içerisindeki yapılan çalışmalar, sır gibi saklanıyor. Ayrıca binayı koruma altına alan güvenlik görevlileri, yapılan hazırlıklarla ilgili yorum yapmaktan kaçınıyorlar. 

Yıllardır Flint Center'da etkinlik yapmayan Apple'ın ilk Mac tanıtımından sonra burada tekrar bir etkinlik düzenleyecek olması, yapılacak olan tanıtımın çok önemli olduğuna işaret ediyor. 

Apple'ın Yazılım ve Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Eddy Cue, "Bu seneden sonra Apple, gördüğüm en iyi ürün yelpazesine sahip olacak" dedi.



KAYNAK:Webtekno