Günümüzde oyun konsolları deyince son model olarak insanların aklına gelen PS4,son zamanlarda çıkardığı oyunları ve farklı seçenekler ile kullanıcıları memnun etmeyi başarmıştır. Gittikçe artan oyun konsolu akımı PS4’te muhteşem bir görsel efekt ve kullanıcılarına sağladığı keyif ile eski modellerine fark atmayı başarmıştır. PS4 sağladığı keyif verici oyunları ile kullanıcıların zamanın nasıl geçtiğini anlayamayacak ve sizi gerçek dünyadan soyutlayacaktır. Dünyanın en büyük fuarlarından biri olan E3’te oyun severlerin beğenisine sunulmuş olmaktadır. Oyun oynarken aynı zamanda kendi ürettiği playstation store’den istediğiniz oyunu indirebilir ve oyuna kaldığınız yerden devam edebilme lüksünü sağlamaktadır.

Blu-ray sürücüye sahip, Wifi. Ethernet ve HDMI çıkışına sahiptir. İstediğiniz kadar bekleme altında tutabilir ve istediğiniz zaman başlayabilirsiniz. Bu sayede güncellemeleri arka planda yapabilir ve size hiçbir zararı olmadan oyun oynamaya devam etmenizi sağlamaktadır. Tamamen kullanıcıların rahatlığı ve zevklerine göre dizayn edilmiş olan PS4 fiyatları, ihtiyaçları karşılaması açısından verdiğiniz paranın hakkını vermektedir. Ücreti de Ps3 çıkış fiyatı gibi değil daha ucuz bir şekilde piyasaya sürülmüştür.

Ps4 Fiyatları ve Satışı

PS4 tüm diğer modellerin oyunları ile uyumlu olmaktadır. Hiç bir sıkıntı çekmeden eski modellerinizde ki oyunları oynayabilir ve tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıca çevrimdışı da oynayabilir ve gerekli gereksiz güncellemelerden haberin olmayabilir. PS4 fiyatları açısından da piyasaya oldukça iyi bir cihaz sunmaktadır. Arkadaşlarının oyunlarına bakabilir ve favori oyun türlerini görebilirsin. İnternet ile bağlantısını baya geliştiren PS4 interneti de kendi kapsamı altına almış ve gittikçe büyümüştür. Çıkardığı kollar da bile kullanıcıların rahatlığını düşünen PS4,son zamanlarda en çok oynanan oyun konsolu haline gelmiş ve satın alınanlar listesinin başında yer almayı bilmiştir.

PS4 fiyatları

PS4 fiyatları her kesim insanın rahatlıkla satın alabileceği türden piyasaya sürülmüş ve her yaştan insanın oynayabileceği türden oyunlar çıkarmıştır. Gittikçe gelişen PS4,çıkardığı oyunlarla ve internet, televizyon, film izleme gibi seçenekleri ile kullanıcıların gönlünü kazanmışa benziyor.