Reklamcılık ve Tanıtımda Baskıların Önemi

Günümüzde kullanılan pek çok farklı baskı çeşidi vardır. Bunların büyük bir kısmı reklam amaçlıdır. Genel olarak yapılan tüm baskılarda dijital baskı çeşidinden yararlanılır. Çünkü teknolojinin oldukça ilerlemiş seviyededir. Bu sebepler birçok firma bu basım şeklini tercih edebilmektedir. Müşteriye her koldan ulaşabilmek çok önemlidir. Buzdolabına asılan bir kart her zaman göz önünde olacağından akılda kalması da ona nazaran fazla olacaktır. Burada kullanılan buzdolabı süslerinde bile dijital baskı tercih edilmektedir. Kısacası bu baskı çeşidi oldukça önemlidir. Bu anlamda ön plana çıkan bir diğer baskı çeşidi de folyo baskı olarak bilinir. Genel olarak kaplamada görev alır ve çok iyi sonuç verir. Sıvı laminasyonlu olanları uzun ömürlüdür. baskı çeşitleri

Dijital Baskı ile Buzdolabı Süsü

Dijital baskı tekniği ile üretilen buzdolabı süslerinin birçok farklı tipte olanı vardır. Bunlardan en çok bilinenleri ise bloknotlu ve dereceli magnetlerdir. Bloknotlu olanlarında firmanın tanıtımının yanında küçük birde not alma yeri vardır. Buda müşteri için daha kullanışlı olabilmektedir. Alması gereken küçük notlarda firmanın reklamı gözüne ilişebilmektedir. Dereceli magnetler de ise termometre mevcuttur. Hava sıcaklığını öğrenmek isteyen bir müşteri bu karta bakabilir.

Tüm Dünyada Kullanılan Vinil Baskılar

Vinil baskı çeşitleri de oldukça popülerdir. Ülkemizde bu baskı çeşitlerini bulmak oldukça zordur. Firmamız bunları Uzak doğudan ve Avrupa’dan getirmektedir. Bunlar kalitelidir ve çok daha kalıcıdır. Bu yüzden pek çok kişi tarafından tercih edilir.