Niksar 16 Nisan referandum sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilir ve güncel verileri takip edebilirsiniz. Cumhurbaşkanlığı veya diğer ifadeyle Başkanlık oylamasına ve anayasa değişikliğine verilen "evet" oyu oranı ve "hayır" oyu oranı aşağıda ki şekildedir. Niksar halkının sandığa yansıttığı oy oranları yüzdelik olarak kaydedilmiştir.

Tokat Niksar için 2017 yılı referandum sonuçları;

Evet: 60,58%
Hayır: 39,42%
Açılan Sandık: 100%

*Güncel veriler için lütfen sayfayı yenileyiniz.

Yüksek Seçim Kurulu tarafından halk oylaması seçim sonuçları resmi olarak daha geç yayınlandığından, Niksar için yayınlanan bu Cumhurbaşkanlığı (Başkanlık) ve Anayasa referandum sonuçları resmi nitelik taşımamaktadır. Ancak resmi sonuçlarla paralellik göstereceği tahmin edilmektedir.

TÜRKİYE GENELİ REFERANDUM SONUÇLARI

Türkiye geneli Cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa değişikliği referandumunun sonuçları da netleşiyor. 16 Nisan referandum sonuçlarında Türkiye genelinde hakim olan oy oranını da bu sayfadan takip edebilir, sayfanızı yenileyerek güncel verilere ulaşabilirsiniz.

Türkiye geneli 2017 yılı referandum sonuçları;

Evet: 51,41%
Hayır: 48,59%
Açılan Sandık: 99,97%

REFERANDUM SONUÇLARINI BEYAZ GÜNDEM FARKIYLA ÖĞRENİN

Türkiye genelinde ve Niksar ilçesinde de açıklanan seçim sonuçlarını bu sayfadan takip edebilirsiniz. Böylelikle gerek Niksar ilçesi gerekse Türkiye geneli Cumhurbaşkanlığı sistemi ve anayasa değişikliği referandum sonuçlarını güncel olarak takip edebilirsiniz.

En güncel referandum sonuçlarına erişmek için sayfanızın otomatik yenilenmesini bekleyebileceğiniz gibi daha hızlı ve güncel sonuçları elde etmek için sayfanızı kendinizde güncelleyebilirsiniz. Beyaz Gündem özel seçim ekibi tarafından Referandum sonuçları anlık olarak sayfamıza yansıtılacaktır.

Niksar referandum sonuçlarının yanı site içi arama yaparak istediğiniz il ve ilçenin oy oranlarına da erişebilirsiniz. Referandum sonuçlarının ülkemiz için hayırlı olması temennisiyle, Niksar halkı için sandıkların nabzını tutmaya devam edeceğimizi hatırlatırız.