Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl Üçer, yaşlı çiftin isteğini geri çevirmeyerek çiftin evinin çatısını ve pencerelerini yeniledi.

İlçede Borsa Mahallesi’nde ikamet eden İngin ailesini ziyaret eden Kaymakam Üçer’e, Turhal Belediye Başkan Yardımcısı Gürbüzhakan Alparslan, İlçe Tarım Müdürü Muammer Gürçay, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kaya Misafir, Borsa Mahallesi Muhtarı Erdal Şahin eşlik etti. Ziyarette 73 yaşındaki Cemal İngin ile 70 yaşındaki eşi Akgül İngin ile bir süre sohbet eden Kaymakam Üçer, yaşlı çiftin evin çatısının yenilenmesi ve pencerelerinin yenilenmesi isteği ile ilgili gerekli talimatları vererek çalışma yapılmasını istedi.

Kaymakam Üçer, daha sonra mahallede toplantı yaptı. Borsa Mahallesi Muhtarı Erdal Şahin ve mahalle sakinleri tarafından dile getirilen şikayet ve istekler dinleyen Üçer, bunların çözümü ve yerine getirilmesi ile ilgili orada hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Kaymakam Üçer toplantı sonrası belediye tarafından mahalleye yapılan çocuk parkında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.