Alışveriş, puan ve indirim kartları sektöründe rakipleri batı illerinde başlangıç yapmasına karşın Van ilini pilot bölge olarak seçen EFİM Telekom, Avantaj Card Asistan’ı hizmete sundu.
Açıklamalarda bulunan EFİM Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Derge, Avantaj Card Asistan’ın tüm üyelerinin indirimli üye iş yerlerini ve iletişim bilgilerini öğrenebilecekleri gibi mobil uygulamaların nasıl indirileceğini de anlatacağını söyledi. Sistemin kesinlikle robot olmadığını ve asistan müşteri temsilcilerinin hizmet verdiği 0 212 807 0321 nolu iletişim hattından bilgi ve destek alınabileceğini belirten Derge, “Üyelerimiz mobil uygulamayı telefonlarına indirir indirmez isim, telefon ve adres bilgisi girerek 15 saniyede üye olabilecekler. Sistem müşteri ve mağaza açısından kazan kazan temelli çalışıyor. Ayrıca müşteri üye olduktan sonra mobil uygulama ile anında alışverişe ve puan kazanmaya başlayabilir. Avantaj Card indirimlerimiz ve kazanılan puanlarımız temsili ve göstermelik değil üyelerimizin kaliteli hizmetin uygun fiyatla sağlanması amacını taşımaktadır” diye konuştu.
Alışveriş anında sadece telefon numarası ve şifresi ile işlem yapılabileceğini de aktaran Derge, “Avantaj Card Andoid uygulanmasını Google Play’den Avantaj Card yazılıp aranarak veya direkt https://goo.gl/tGQ64h, IOS uygulamasına ‘avantaj card’ yazıp aranarak veya https://goo.gl/NLXUbF adresinden indirilebilir. Ayrıca program indirmeden bile ttps://www.avantajcard.com adresine girip üye olup işlem yapılabilmektedir” şeklinde konuştu.