Van İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kurmay Albay N. Türker Cice ve Van Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Ayhan Kahraman, Muradiye Kaymakamı Harun Yücel’i makamında ziyaret ettiler.

Kurmay Albay N. Türker Cice ve Başkan Ayhan Kahraman, Kaymakam Harun Yücel’i makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Ayhan Kahraman, ziyaret ettikleri Muradiye Kaymakamı Harun Yücel’in her zaman kahraman güvenlik korucularının, şehit ve gazi yakınlarının yanında olmasının kendilerini sevindirdiğini söyledi. Kahraman, “Kendisini milletinin hizmetine adayan, devletin merhametli ve şefkatli yüzünü vatandaşına gösteren Muradiye Kaymakamı Harun Yücel Beyefendinin bize göstermiş olduğu ilgi ve alakandan dolayı şahsım, şehit ailelerim ve kahraman güvenlik korucularım adına teşekkür ederim” dedi.

Kaymakam Yücel’e Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye eden heyet, ardından Muradiye İlçe Jandarma Komutanlığı toplantı salonunda N. Türker Cice başkanlığında güvenlik korucuları ile koordinasyon ve istişare toplantısı düzenlediler.