Kimse Yok Mu Derneği Samsun Şubesi'nden 8 yıldır yardım alan Nezaket Özacar, hiç bir zaman yalnız bırakılmadıklarını belirterek, derneğin yardımlarının engellenmesine anlam veremediğini dile getirdi.

Samsun'da yüzlerce aileyle kurduğu gönül köprüsü vesilesiyle ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldüren Kimse Yok Mu Derneği, gerçekleştirdiği aile ziyaretlerinde duygu dolu anların yaşanmasına neden oluyor. Dernek yetkililerinin son ziyaretlerinde, özellikle yardım toplama yetkisinin ellerinden alınması konusundaki tepkilerle karşılaştığını söyleyen Kimse Yok Mu Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, "Yardımların kesilmesi durumunda mağdur olacak binlerce aile söz konusu. Son zamanlardaki ziyaretlerimizde bu husustaki endişelere şahit oluyoruz. Ve mesele sadece erzak kutusundan da ibaret değil. Ziyaretlerle insanlara yalnız olmadıklarını hissettirmek, günün her saatinde yanınızdayız mesajını verebilmek her şeyden önemli." diye konuştu.

İhtiyaç sahibi ailelerden Nezaket Özacar, derneğin kendilerini hiç yalnız bırakmadığını söyleyerek, "8 yıldır yardım aldım ve hiç bir zaman boş çevrilmedim. Kimse Yok Mu Derneği maddi manevi her zaman yanımızda oldu. Dernek, bizim için çocuklarımın kırtasiye ihtiyaçlarından özel ihtiyaçlarına varıncaya kadar müracaat ettiğimiz bir kapı. Evim yandığında da, kiramı ödeyemediğimde de, ilacım bittiğinde de yanımızda her zaman Kimse Yok Mu vardı. Derneğin kapatılmasın, istemiyorum. Sadece ben değil, benim gibi tanıdığım bir çok aile var. Onlar da istemiyor. Böyle bir şeyi kimsenin isteyebileceğini de zannetmiyorum." dedi.