2014-2015 Futbol sezonu Ağrı Amatör Lig fikstürü Ağrı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Aydın Kasar toplantı salonunda çekildi.

Ağrı Amatör Sporcular Konfederasyonu (ASKF) Başkanı Erkan Kösedağ, Gençlik Hizmetleri İl Spor Müdür V. Cemil Budak, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Adsay, TÜFAD Futbol İl Temsilciliği, İl Hakem Kurulu, Saha Komiserleri Derneği temsilcileri ile amatör liglere katılacak olan 11 futbol takımının antrenör ve yöneticilerinin katıldığı fikstür çekimi soncunda ilk müsabakalar 11 Ekim 2014 tarihinde başlayacak.

Fikstür çekimi öncesi konuşan Ağrı ASKF Başkanı Erkan Kösedağ, yaptığı açıklamada, "2014 -2015 futbol sezonunun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu sezon Türkiye Futbol Federasyonu'nun yaptığı bazı değişiklikleri sizlere aktaracağız. Bu değişikliklerden en önemlisi elbette ki aktarma ücretlerinde ve lige katılım ücretlerinde yapılan indirimler oldu. Bununla birlikte İl Genel Meclis Başkanımız ile görüşmelerimiz devam ediyor. Tüm kulüplerimize spor malzemesi desteğinde bulunmak için çaba harcıyoruz. Maalesef sentetik yüzeyli futbol sahamızın hala soyunma odası bulunmuyor. Bu sahamızın aydınlatması için milletvekilimiz Ekrem Çelebi vasıtası ile gerekli girişimleri yaptık. İlçe sahalarımızın yapımı devam ediyor. Hamur ilçe sahamızın da en kısa sürede tamamlanması en büyük arzumuzdur." dedi.

İlçe Sahalarının ekim ayına kadar bitirileceğinin altını çizen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür V. Cemil Budak ise açıklamasında, "Hamur ilçemiz için de girişimlerde bulunduk. İnşallah 7 ilçemizde de sentetik yüzeyli futbol sahası hizmette olacaktır." dedi.

Fikstür çekimi sonucunda ilk hafta maçları ise şöyle oluştu.
Ağrı Gençlerbirliği - Diyadin Gençlerbirliği
Doğubayazıt Gençlik Spor - Sanayispor
Bayazıtspor - Doğubayazıt Belediye Spor
Aras Epaş Spor - Ağrı İdmanyurdu Spor
Ağrıgücü - Tutakspor