Manisa'nın Alaşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası törenle açıldı. Yeni Mahalle’deki binanın açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta yaptığı konuşmada, Alaşehir Belediyesi’nin kurumlaşma adına önemli adımlar attığını söyleyen Başkan Karaçoban, aha iyi hizmet verebilmek için Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Karaçoban, “Bugün halkımıza daha iyi hizmet verebilmek adına açılışını gerçekleştirdiğimiz belediye ek hizmet binasının, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi. Başkan Ergün de Alaşehir’in beklediği önemli projelerin çalışmalarına 2015’te başlayacaklarını kaydederek, “İnanıyorum ki Büyükşehir ve Alaşehir belediyelerinin birlikteliğiyle ilçemizde önemli projelere imza atacağız. Ben Büyükşehir Belediyesi’nin, diğer ilçelerde olduğu gibi Alaşehir’in de yanında olduğunun bilinmesini istiyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından dualar eşliğinde binanın açılışı kurdele kesilerek yapıldı. Başkan Karaçoban, açılışın ardından Başkan Ergün ve beraberindekilere ek hizmet binasını gezdirerek, müdürlükler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.