Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Ramazan Bayramı nedeniyle ilçe protokolü ile Bafra Gençlik Merkezi'nde bir araya gelerek bayramlaştı.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Ramazan Bayramı konusunda yaptığı konuşmada, ’’Bayramlar küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği günlerdir. Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar berekettir, mutluluktur, umuttur, özlemdir, kavuşmadır. Bayramlar rahmet ve şefkattir. Bayram dönemlerinde trafik akışı hem şehir içlerinde hem de kara yollarında oldukça artmaktadır. Vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını temenni ediyorum. Böylesine güzel ve anlamlı günler acılara dönüşmesin. Tüm trafik kurallarına uyalım. Bu güzel günde ve bayram sonrasında da her günümüzde herkes birbirine karşı sabırlı, sevgi dolu olması ve saygıyla yaklaşması toplumuzun iyi huylu hasletlerini daha da artıracaktır.’’ dedi.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise ’’Birlik ve beraberliğimizin temel unsurlarından Ramazan Bayramı’nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramın, ülkemiz Türk ve İslam dünyası ile tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Huzur ve mutluluğun, dostluğun, sevginin, saygının, barışın, hoşgörünün pekişmesine vesile olan, insanı insan yapan değerlerin yaşanmasına ve paylaşılmasına fırsat yaratan bayramların, toplum hayatında eşsiz bir yeri vardır. Bayramların, güzel ahlâkı, insanlara iyi davranmayı, küçüklerimizi sevindirmeyi, büyüklerimize saygıyı ve onları ihmal etmemeyi hatırlatan yönünü unutmamalıyız.’’ diyerek sözlerini tamamladı. Bayramlaşmanın ardından protokol Bafra Polisevi, Kapalı Cezaevi, İlçe Jandarma Komutanlığı ve 75. Yıl Bafra Huzurevi'ni ziyaret etti.