Yenimahalle Belediyesi minikleri tiyatroyla tanıştırmaya devam ediyor. Sezonun ilk müzikli çocuk oyunu olan 'Balıkçı Fış Fış' Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda küçük tiyatro severlerle buluştu.

Eğlenceli dakikalar yaşayan minikler, oyun boyunca yüzlerinden gülümsemeyi eksik etmedi ve oturdukları yerden oyuncuların sorduğu soruları cevaplayarak tiyatroya dahil oldu. Eğlendirirken öğreten oyunda oyuncular, çocuklara el yüz yıkama, diş fırçalama gibi yapmaları gereken öz bakım becerilerini, okulda öğretmenleri ve arkadaşlarıyla nasıl ilişkiler kurmaları gerektiğini, doğayı ve denizi nasıl korumaları gerektiğini müzikler eşliğinde anlattı. Tiyatro salonundan mutlu ayrılan miniklere Yenimahalle Belediyesi tarafından hikaye kitabı da dağıtıldı.

Minik tiyatro severleri eğlendirirken öğreten “Balıkçı Fış Fış” adlı müzikli oyun, kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için 16 Kasım tarihine kadar her Salı, Perşembe ve Pazar günleri Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu’nda sahnelenmeye devam edecek.