Uşak Kimse Yok Mu Derneği hayırsever ve gönüllülerinin desteği ile 500 kişiye bu yıl ilk kez salonda iftar yemeği verdi. 2007 yılından beri geleneksel iftar çadırında Uşak halkına hizmet veren çadırın bu yıl kurulamasına izin verilmediği kaydedildi. İftar yemeklerini ihtiyaç sahipleri ile paylaşmak isteyen, Uşaklı hayırsever ve gönüllüler bu sene ilk defa davet yöntemiyle salonda iftar vererek bir ilki gerçekleştirdi

Uşak Kimse Yok Mu Derneği ihtiyaç sahiplerini telefonla tek tek arayarak iftara davet edildiği belirtildi. 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen iftarda katılanlar memnuniyetlerini dile getirerek bu geleneğin devam etmesini istediler.
Dernek yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu iftarda bu güzelliklerin her şeye rağmen artarak devam edeceği ifade edildi.

İftar programında bir teşekkür konuşması yapan Kimse Yok mu Derneği Uşak Şube Müdürü Mehmet Öztürk, ”Yapmış olduğumuz programa, verilen yemeğe desteklerini esirgemeyen hayırseverlerimize ve gönüllülerimize, katılımları ile bizleri onurlandıran ihtiyaç sahiplerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ramazan, hayır ve bereket ayı olduğunu bizlere kendini hissettirdi. Bu yıl Ramazan ayında ayrıca 1000 ihtiyaç sahibi aileye gıda paketi dağıtımı en güzel şekilde yapılmıştır." dedi.

Uşak merkez ve ilçeleri ile, Kütahya’nın Simav ve Gediz ilçelerinde Gıda paketlerinin dağıtımını gerçekleştirdiklerini söyleyen, Öztürk, “Kıyafet ihtiyacı olan ihtiyaç sahiplerine bayramlık kıyafet yardımımız olacaktır. İhtiyaç sahibi ailelere yardım etmek isteyen hayırseverlere Kimse Yok Mu Derneğine destek olmaya davet ediyoruz. Derneğimiz darda kalmışların müracaat kapısı olarak daima açıktır. Zekat, sadaka, fitre, fidyelerinizle siz de darda kalmış bir ihtiyaç sahibini sevindirebilirsiniz.“ ifadelerini kullandı.

Uşak halkının hayır kurumuna bağışları ile destek vererek sahip çıkmalarını arzu etiklerini söyleyen Öztürk, “Derneğimiz, yurtdışı temsilcilikleri aracılığı ile mağduriyetlerin yaşandığı ülkelere yardımlarınızı göndermektedir. Bugün acıların yaşandığı dünyamızda Filistin Gazze’ye, Afrika kıtasındaki ülkelere, Asya’da mağduriyetlerin yaşandığı Myanmar gibi diyarlara yardımlarınızı ulaştırabilirsiniz. İster bir iftar bağışlayabilirsiniz, ister bir su kuyusu açtırabilir, ister bir yetimin ihtiyaçlarını karşılayabilir, isterseniz gözleri kapalı bir Afrikalının gözlerini ameliyat ettirebilirsiniz. Ayrıca derneğimizin 5777 SMS hattına 5 TL yapacağınız yağmur damlası gibi bağışlarınızla dünyayı yeşertebilirsiniz." şeklinde konuştu.