Sivas Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu, başarıya doymuyor. 2013-2014 eğitim öğretim yılında 13 kupa alan okul Sivas’ın gururu oldu.

Kazım Karabekir Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Ömer Çıtır, bu yıl öğretmenlerin gayretiyle farklı dallarda 13 kupa aldıklarını belirterek, “Futbol, voleybol, güreş, tenis, halkoyunları ve mendil kapmaca dallarında başarılı olduk. Başarılarımızdan dolayı 13 kupa aldık. İnşallah Kulüplerarası Yıldız Kızlar Halk Oyunları ekibimiz düzenlemesiz dalda Nevşehir Ürgüp ilçesinde grup yarışmasına katılacak. Ayrıca Düzenlemesiz dalda Sivas’ta yapılacak olan halk oyunları Türkiye finalinde yine okulumuz finalde Sivas’ı temsil edecek.” şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Adem Yıldırım da, çeşitli dallarda başarılı olan öğrencileri, öğretmenleri ve okul müdürü Ömer Çıtır’ı tebrik etti. Okulun başarılarından ve almış olduğu kupalardan dolayı memnuniyetini dile getiren Yıldırım, halk oyunları Türkiye finaline katılacak olan okulun Türkiye Şampiyonu olarak görmek istediğini belirterek, final yarışmalarında başarılar diledi.