Samsun’un Terme ilçesi Hüseyinmescit Merkez Mahallesi'nde beton mikserinin kopardığı telefon kablosunun çalınmasıyla birlikte 250 hanelik mahallenin 4 aydır iletişimi kesildi. Mahalle sakinleri 4 aydır tüm başvurulara rağmen hattın yapılmamasına tepki gösterirken, bazı vatandaşlara da halen fatura gönderilmeye devam ediliyor.

Mahalle sakinlerinden İsmail Civelek isimli vatandaş 4 aydır hattın yapılmasını bekliyoruz. Civelek, "Bir beton mikserinin 4 ay önce yoldan geçerken kabloyu kırmasıyla birlikte hattımız kesildi. Aynı akşam hırsızlar kabloyu çalmaya kalkışınca jandarma tarafından yakalandılar. Bize hemen yaparız dediler fakat 4 ay geçti halen ne gelen var nede giden, tüm dünyayla iletişimimiz kesildiği gibi şikâyet etmediğimiz kurum, makam kalmadı fakat muhatap dahi bulamıyoruz ki derdimizi anlatalım. Civelek, her türlü şikayeti oluşturduk Telekom müdürlüğüne ses kayıtlarımız, dilekçe ve fakslarımız da mevcut ama halen bir netice alamadık." dedi.

Hattın kesik olmasına rağmen kendisine fatura dahi gönderildiğini belirten İsmail Civelek, "Telefonumuz, internetimiz çalışmıyor ama fatura hemen bize ulaşıyor." diyerek sitem etti. Kocaman mahallenin iletişimi kesilmesine rağmen bize bir cevap dahi verilmemesine tepkili olduğunu belirten Civelek, faturayı ödemeyeceğini ve yasal yollardan hakkını arayacağını belirterek kurum hakkında suç duyurusunda bulunacağını söyledi. Mahalleli gibi kendisinin de mağdur olduğunu belirten Civelek, hattın tamir edilerek biran önce hizmete sokulmasını ve mahallelinin iletişim hakkının tekrar sağlanmasını istedi.