Samsun Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda yapılan Minikler Türkiye Tekvando branşı seçmelerinde Çarşambasporlu Mehmet Akif Yavuz 30 kiloda birinci olurken olurken, 27 kiloda Mustafa Cemre Şahin ikinci, Ömer Faruk Aydın 27 kiloda üçüncü, Muhammed Emin Ayhan 36 kiloda üçüncü ve Kübranur Şahin 57 kiloda üçüncü oldu.

    Bu sonuçlarla Çarşambasporlu tekvandocular Konya da 7-10 Eylül tarihleri arasında yapılacak Minikler Türkiye Şampiyonası'na iki sporcu ile katılmaya hak kazandı.
    
    Çarşambaspor Tekvando Antrenörü Ömer Aysan öğrencilerinin başarılarıyla Çarşamba adına gurur duyduklarını ifade ederek; “7-10 Eylül arası Konya’da yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonasına katılarak bizleri temsil edecek sporcularımız 30 kiloda Mehmet Akif, 27 kiloda Mustafa Cemre Şahin’e şimdiden başarılar diliyoruz. Her zamanda yanlarında olduk ve gene olacağız.” diye konuştu.

    Çarşambaspor Tekvando Antrenörü Ömer Aysan ayrıca 28 Eylülde Bosna Hersek Open (Açık) Tekvando Şampiyonası’na da Çarşambaspor olarak 15 kişi ile katılacaklarını sözlerine ekledi.