Akdeniz ve Ege’yi süsleyen Yunan adaları her geçen gün daha popüler bir gezi ve tatil destinasyonu haline geliyor. Ülkemizden her yıl binlerce insan Yunan adalarına giderek farklı bir kültürle tanışıyor, deniz, kum ve güneşin tadını çıkartıp, dillere destan Yunan eğlencelerine katılarak unutulmaz anlar yaşıyor. Elbette Yunan adalarının gittikçe popülerleşmesinde bu adalara ulaşımın artık çok kolay hale gelmiş olmasının da rolü çok büyük. Sayesinde siz de Çeşme Sakız feribot biletini dakikalar içinde satın alarak bu Yunan adasında rüya tadında bir tatil yaşamak için yola çıkabilirsiniz.

Deniz yolculuğu keyfi

Keyifli bir tatil yolda başlar derler, işte Çeşme Sakız feribot yolculuğu bu deyişin hakkını sonuna kadar veriyor. Çeşme’den kalkan feribotlar ile Yunanistan’ın Ege Denizi’ni süsleyen en güzel ve sakız ağaçları ile ünlü adalarından biri olan Sakız Adası’na mis gibi deniz havası alarak, masmavi suları izleyerek gitmenin tadı tabi ki bambaşka.

En uygun fiyatı kolayca bulma şansı

Feribotlines projesi gün geçtikçe popülerleşen Yunan adalarına yapılan feribot seferlerini birçok farklı açıdan karşılaştırma ve hem en uygun seferi hem de en uygun fiyatı bulma şansı sunuyor.  Sitede yer alan bilgilerden yararlanarak aradığınız tarihlerdeki Çeşme Sakız feribot sefer saatlerinin yanı sıra feribot tipini, yolculuk süresini kısacası yolculuğunuzu planlarken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm detaylara kolayca ulaşmanızı sağlıyor.

Özel vize danışmanları ile vize çözümleri

Feribot Lines tarafından sunulan en önemli hizmetlerden biri de yolculuk edeceğiniz destinasyonu seçtiğiniz anda vize danışmanları ile iletişime geçmenizi sağlamak. Böylece gerek kapı vizesi gerekse Schengen vizesi ile seyahat edilen Yunan adalarına gitmek için ihtiyacınız olan vizeyi en kısa sürede ve zorlanmadan almanıza yardımcı oluyor.

Otel ve tur seçimine de yardımcı oluyor

Kusursuz şekilde oluşturulmuş sistemi ile istediğiniz destinasyonlar için otel ve tur seçimleri konusunda da yardımcı oluyor. Çeşme Sakız feribot bileti aldığınız anda size en uygun tur ve otel alternatiflerini sunuyor ve böylece hem yüksek bütçe ayırmadan hem de saatlerce araştırma yapmadan kusursuz bir tatil planlamanızı garantiliyor.