Bursa’nın İnegöl ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında 2 kişi yaralandı. Yoldan geçen vatandaşların ceza yememesi için sakladığı motosikletin yerini ise kaza yapan alkollü sürücü tarif etti.

Kaza dün gece saat 01.30 sularında İnegöl-Alanyurt yolu üzerinde meydana geldi. Cem Polat (32) idaresindeki 16 KDN 24 plakalı motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kaldırıma çarparak takla attı. Kazada sürücü Cem Polat ile yolcu koltuğunda bulunan arkadaşı Murat Koç (35) yaralandı.

VATANDAŞLAR MOTOSİKLETİ SAKLADI

Yaralılar yoldan geçen vatandaşların yardımı ile orta refüje taşınırken bu sırada ilginç bir olay yaşandı. Kaza yapan Cem Polat’ın alkollü olduğunu anlayan ve ceza yemesinin önüne geçmek isteye kimliği belirsiz bir vatandaş, kazaya karışan motosikleti yol üzerinde bulunan bir oto yıkama iş yerinin içerisine sakladı.

Olay yerine gelen polisler ise kazaya karışan motosikleti sürücü Cem Polat’a sorunca gerçek ortaya çıktı. Motosikletin vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığını söyleyen Cem Polat’ın ifadesi doğrultusunda motosikleti aramaya başlayan trafik ekipleri çok geçmeden kayıp motosikletin yerini tespit etti. Oto yıkama dükkanının içerisinde bulunan motosiklet kurtarıcı ile otoparka çekildi.

Yaralılar ise olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından acil servise kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Sürücü Cem Polat’ın burada yapılan kontrollerinde 200 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.