Aydın'da yaşayan Ali-Hatice K. isimli çiftinin yaklaış 3 yaşlarında olduğu tahmin edilen çocuklarına alkollü bira içirmesi dikkat çekti. Çocuğa bira içirilen fotoğraflar sosyal medyada yayılınca tepki arttı.

"OĞLUMUZLA İÇELİM DEDİK"

Aile eğitimi konusunda talihsizlik yaşayan çocuğun fotoğraflarını sosyal medyaya koymaktan çekinmeyen aile, çocuğa bira içirirken çekilmiş fotoğraflarına yorum olarak ise "oğlumuzla içelim dedik" yorumunu yaptı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yaklaşık 2 sene sonra deşifre olarak sosyal medyada yayılan görüntülere ilişkin sosyal medya kullanıcıları şikayet ve çağrılarda bulunarak yetkilileri alarma geçirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ise olay hakkında gelen şikayetler üzerine harekete geçti. Sabah'a konuşan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkilileri, Bakanlığın Aydın İl Müdürlüğü personelince olayın gerekli incelemelerin başlatıldığı ve soruşturmanın sürdüğü bildirildi. 

HESAP KAPATILDI

Fotoğrafların paylaşımı üzerine youn tepki alan ve paylaşımı yapan hesap dikkat çekti. Bira içirilerek fotoğrafının paylaşıldığı sposyal medya hesabı kapatıldı.

İşte o paylaşım;



Kaynak: Beyaz Gündem