Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi Teras Kafeterya’da bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına çok sayıda siyasi parti, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Ereğli’de protokol bayramlaşması her yıl olduğu gibi bu yıl da Atatürk Kültür Merkezi (AKM) kafeteryasında gerçekleştirildi. Karadeniz Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanvekili Deniz Kurmay Kıdemli Albay Erkan Oral, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Karadeniz Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Sinan Temel, programa katılanların bayramlarını kutladı.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, bayramların dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, beraberliğin pekiştiği, sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı günler olduğunu belirtti. Çay, "Bu bayramın da dargınlıklar ve kırgınlıklar bir yana bırakılarak güzelliklerin paylaşıldığı, sevgi ve saygının arttığı, insanların birbirlerine yakınlaştığı bir ortamda kutlanmasını temenni eder, bu duygular içerisinde saygıdeğer halkımızın ve tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım." dedi.

Protokol üyeleri, AKM’deki törenin ardından Kız Yetiştirme Yurdu ile Ereğli Huzurevini ziyaret etti.