'Herkes O'nu Okuyor' yarışmasında Batman il ve ilçe merkezlerinde dereceye girenlere ödülleri törenle takdim edildi. Beyaz İnci Düğün Salonu'ndaki programda salonu dolduran Peygamber sevdalıları, okunan Kur’an-ı Kerim ve ilahilerde duygulu anlar yaşadı. Program öncesi açılan Kutsal Emanetler sergisi de büyük ilgi gördü.

Batman Eğitimciler Derneği (BEDER) tarafından , Hazreti Muhammed'i (sav) tanıtmak amacıyla düzenlenen yarışmada dereceye girenler için düzenlenen program, Ömer Söğütçü'nün Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Veysi Kurtbaş Okuma Salonu'nda okuyan öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle başladı.
Daha sonra İlahiyatçı Eğitimci Numan Sami Selmanlar Peygamber Efendimiz'in (sav) yaşantısından örnekler sundu. Daha sonra yarışmada dereceye girenlere ödülleri takdim edildi. Umre ve akıllı telefon ödülü kazananlar sahneye davet edilirken, diğer derece alanlara ödülleri salon dışındaki stantlarda verildi.

Yarışma için il ve ilçelerde 14 bin kişinin kayıt yaptırdığını, yarısından fazlasının da sınava girdiğini belirten Batman Eğitimciler Derneği Başkanı Cuma Yürden "7’den 70’e çok sayıda insan, Hazreti Muhammed (sav) sevgisi, aşkıyla yarışmaya katıldı. Bu yarışmada başarı elde edenlere 2 umre, çok sayıda Ipad, laptop bilgisayar, televizyon, bisiklet, cep telefonları ve altın gibi çeşitli hediyeler verildi.

Katılımcıların sınav sonuçlarını hepimizonuokuyoruz.net sitesinden takip edebileceği belirtildi.