İnşaatı son hız devam eden ve 29 Ekim günü hizmete girmesi için hummalı bir çalışmanın sürdüğü 3. Havaalanı ile ilgili bomba bir iddia gündeme geldi.

UBER TAKSİ HİZMETLERİNİ SATIN ALACAK

UBER, 3’üncü havalimanının işletmecisi şirketle anlaştı ve çok yüksek bir ücret karşılığı 3’üncü havalimanının “taksi hizmetleri”ni satın alıyor. Buna göre 3’üncü havalimanının geliş terminalinde taksi olmayacak.

UBER TAŞIMALARI ÜSTLENECEK

Taşıma hizmetini tamamen UBER yapacak. Yani havalimanına taksiyle gidebileceksiniz. Ancak gelen yolcular için taksi yok, taksi durağı yok. Sadece UBER olacak... Sarı taksi - UBER kavgasını daha da kızıştıracak bomba iddianın ayrıntılarını Haber Türk yazarı Fatih Altaylı yazdı.

İşte o ayrıntılar;

Ve bana ulaşan son bir bilgiyi sizinle paylaşmak isterim. UBER, İstanbul’da çok büyük bir hamleye hazırlanıyor. 3’üncü havalimanının işletmecisi şirketle ya anlaşmışlar ya da anlaşmanın eli kulağında. UBER, oldukça yüksek bir ücret karşılığında 3’üncü havalimanının “taksi hizmetleri”ni alıyor.

Bana verilen bilgiye göre, 3’üncü havalimanının geliş terminalinde taksi olmayacak. Taşıma hizmetini tamamen UBER yapacak.

Yani havalimanına taksiyle gidebileceksiniz. Ancak gelen yolcular için taksi yok, taksi durağı yok. Sadece UBER olacak.