3 Eylül Kararnamesi ile Kütahya Vali Yardımcılığı görevine atanan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, barış güvercinleri ile uğurlandı.

Şahinbey Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, Şahinbey ilçe daire müdürleri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Törenin yapılacağı Kültür Merkezi önünde davul zurnalarla karşılanan Kaymakam Uğur Turan, törenin ardından barış güvercinleri ile uğurlandı. Büyük bir kalabalık tarafından karşılanan Uğur Turan, gösterilen ilgiden dolayı oldukça etkilenerek gözyaşlarına hakim olamadı. Devlet işlerinin vatanın her karış toprağında kutsal olduğunu ve her nerede hangi görev verilirse yapmaya hazır olduğunu ifade eden Turan, “Burada geçirdiğim yaklaşık üç yıl boyunca çok güzel dostluklar edindim. Bu yiğit insanlara hizmet etmekten her zaman onur duydum. Elimden geldiğince tüm vatandaşlarımın yanında olmaya çalıştım. Dini, dili, mezhebi, ırkı ne olursa olsun herkesi sevdik, herkesi bağrımıza bastık. Herkese teşekkür ediyorum. Ben tüm Gazianteplilere hakkımı helal ediyorum, onların da haklarını helal etmelerini istiyorum.” dedi.

Törenin ardından Türkiye Muhtarlar Federasyonu ve Gaziantep Muhtarlar Derneği Başkanı Ökkeş Titiz tarafından getirilen yüzlerle barış güvercini havaya bırakıldı.