Kimse Yok mu Derneği Adıyaman’da 500 fakir aileye Ramazan kumanyası dağıttı. Kimse Yok Mu Derneği tarafından Adıyaman’da Ramazan ayı boyunca 500 aileye gıda kolisi teslim edildi.

Veren elle alan el arasında köprü vazifesi kurarak, Adıyaman’da ihtiyaç sahibi ailelere yardım eli uzattıklarını ifade eden Kimse Yok Mu Derneği Temsilcisi Mustafa Timurbanga, Ramazan ayı boyunca daha önce tespit edilen muhtaç ailelere gıda yardımında bulunduklarını söyleyerek, “Ramazan ayı kardeşlik ayı, birlik, beraberlik ayıdır. Kardeşlik adına, beraberlik adına, biz elimizden geldiği kadarıyla fakir ve muhtaç ailelere ulaşmaya çalışıyoruz. 40 dereceyi aşkın sıcaklara aldırmadan gönüllülerimiz ev ev gezip ihtiyaç sahiplerini sevindiriyorlar. Elbette yapılan yardımlar yeterli değil daha fazla yardımlar yapılmalı. Ramazan ayı içerisinde Adıyaman’da 500 aileye gıda paketleri dernek gönüllerimiz tarafından evlerinde bizzat teslim edildi. Derneğimiz aracılığıyla hayırsever vatandaşlarımız işbirliği ile muhtaç ailelere gönüllülerimiz yardım elini uzattı. Derneğimize yapılan yardımlar doğrultusunda yardım çıtamızı her geçen gün arttırıyoruz. Ramazan’ın güzelliklerini paylaşmak isteyen hayırseverler, şubemize uğrayarak bağışta bulunabilirler” diye konuştu.

Ramazan ayı boyunca muhtaçlara gıda kolisi, iftarlık gibi yardımlarda bulunan Kimse Yok mu Derneği’nin yardıma muhtaç olan ailelerin çığlıklarına sessiz kalmadığını ve bundan sonrada kalmayacağının altını çizen Mustafa Timurbanga, “Kimse Yok Mu Derneği, dünya genelinde şube ve iyilik noktaları kanalıyla Ramazan ayı faaliyetlerinde 2013 yılında 207 bin 835 adet kumanya, 1 milyon 111 bin 922 kişiye iftar ve sahur yemeği ile 32 bin 526 kişiye ise giyecek ve bayramlık yardımında bulunmuştu. Dernek 2014 hedeflerini ise 400 bin adet kumanya, 2 milyon 500 bin kişiye iftar ve sahur yemeği ve 50 bin kişiye de bayramlık yardımı yapmayı hedefliyor. Kimse Yok mu Derneği, Ramazan ayı boyunca maddi durumu iyi olmayan vatandaşların yanında olarak, onların yanında olduğunu hissettirdi. Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine ulaşmak için gayret gösteriyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olmak amacıyla gönüllülerle birlikte yardıma muhtaçlara gıda kolilerini ulaştırıyoruz. Ramazan ayı boyunda Adıyaman’da 500 aileye gıda yardımında bulunarak, ihtiyaç sahiplerini sevindirmeye çalıştık. Ramazan sonrasında da yardımlarımız artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.