Bursa Özel Rafet Kahraman Okulları, gelenekselleşmiş Mezunlar Buluşması etkinliği ile dostlukları tazeledi.

Bursa’nın köklü eğitim çınarlarından Nilüfer Eğitim Kurumlarına bağlı Rafet Kahraman Okulları mezunlar buluşması ile renkli görüntülere sahne oldu. Nilüfer Eğitim Kurumları Mezun Derneği (NİLDER) öncülüğünde gerçekleşen buluşmada çeşitli etkinliklerle eğlenceler düzenlendi. Her yıl 30 Ağustos tarihinde düzenlenen buluşma yoğun katılımla gerçekleşti.

NİLDER bünyesinde görev yapan Rafet Kahraman Okulları mezun sorumlusu Yasemin Bahar, “Bizim öğrencilerimizle aile gibi bir ortamımız var. Bu birlikteliğimizi her sene 30 Ağustos’ta pekiştirmiş oluyoruz. Eski ve yeni öğretmen, öğrencilerimizle bu mezun yemeğinde dostluklarımızı tazeliyoruz. Vefa okulumuz için çok önemli bir kavram. Mezunlarımız okula destek olmaya, diğer öğrencilere kariyer yönüyle ve kişisel gelişimleriyle ilgili yönlendirmelere devam ediyorlar” dedi.

“OKULUMU ŞİMDİDEN ÖZLEMEYE BAŞLADIM”

Rafet Kahraman Okulları mezunlarından Ayşe Şura Tat, okuluyla ilgili şunları söyledi: “Okulumu şimdiden özlemeye başladım. Okulum hem eğitimsel anlamda hem karakter manasında bana çok şey kattı. Burada geçirdiğim 4 yıl çok özlenesiydi. İdaremiz, öğretmenlerimiz her şekilde bize yardımcı olmaya çalıştılar. Bu okulda olmak bizler için bir şanstı. Onlara da teşekkürü borç bilirim.”

Özel Rafet Kahraman Liseleri Müdürü Fethi Yumşak, mezunlar buluşması etkinliğinde yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimiz bizler için çok kıymetlidir. Onların başarılı olmaları için gece gündüz demeden çalışan öğretmenlerimize şükran borçluyuz. Öğrencilerimiz de bu emekleri boşa çıkarmayarak büyük başarılar elde ettiler. Bu başarılarla birlikte yalnızca aileleri değil bizleri de gururlandırdılar. Kendilerine bundan sonraki hayatlarında da başarılar diliyorum” dedi.

Mezunlar buluşması etkinliği başarılı öğrencilere plaket takdimi, geleneksel pasta kesimi ve balon uçurma aktiviteleri ile sona erdi.