Yüzde 99’luk doluluk oranına sahip OKÜ, 1- 5 Eylül 2014 tarihleri arasında Karacaoğlan Yerleşkesi Rektörlük Fuaye alanında oluşturulacak kayıt bürosunda yeni öğrencilerini karşılayacak.

OKÜ’de ilk öğrencilerini bekleyen Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümü, Tarih bölümü, Arkeoloji bölümü ile Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda açılan Gıda Teknolojileri ve Organik Tarım İşletmeciliği ve OMYO Çocuk Gelişimi programlarıyla birlikte diğer bölümlerin kayıtları hakkında ayrıntılı bilgiye https://www.osmaniye.edu.tr adresinden ulaşılabilecek.

Öğrencilerin ve ailelerin kayıtlar esnasında sorunla karşılaşmamaları için izlemeleri gereken 4 adım, üniversitenin web sayfasında ve sosyal medya ağlarında paylaşılıyor. Bu adımlar, fakülte öğrencilerinin Yabancı Diller Yüksekokulu standına uğrayıp İngilizce hazırlık sınıfına kayıtlarını yaptırmaları, ilgili kayıt masasına uğramaları ve işlemlerin ardından öğrenci kimlik kartlarını almaları, son olarak OKÜ standında öğrenci anketini doldurarak hediyelerini almaları şeklinde ifade ediliyor. 2014-ÖSYS merkezî yerleştirme sonuçları ile üniversiteye kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri, 1 -5 Eylül 2014 tarihleri arasında üniversitenin Karacaoğlan Yerleşkesi’nde yapılacak.