Bursa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında Osmangazi İlçesi’nde 3 – 4 Eylül tarihlerinde su kesintisi uygulanacağı bildirildi.

BUSKİ yetkililerinin açıklamasına göre; yapılacak altyapı çalışmaları nedeniyle Osmangazi İlçesi Çiftehavuzlar Mahallesi, 5. Cevizli Sokak, 1. Kenar Sokak, 1. Albay Sokak ve 2. Delener Sokak’ın kuzeyinde ve civarında, Alemdar Mahallesi’nde, Nilüfer Caddesi’nin doğusunda kalan bölgenin tamamında, Gaziakdemir Mahallesi, Mudanya Bulvarı’nın kuzeyinde kalan bölgenin tamamında, Fatih Mahallesi, Yeni Yalova Yolu Caddesi’nin batısında kalan bölgenin tamamında ve civarında 3 Eylül Çarşamba günü (Yarın) 08.00 ile 23.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı belirtildi.

Açıklamaya göre, Osmangazi İlçesi Yeni Karaman Mahallesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde 1. Hürriyet Caddesi ve civarı, Hürriyet ve Soğukkuyu mahallelerinin tamamı, Nilüfer İlçesi Karaman Mahallesi’nde, Kültür Caddesi ve civarı, Esentepe Mahallesi’nde Baytar Sokak, Güzel Sokak ve civarları, İhsaniye Mahallesi’nde Fatih Caddesi, Değirmen Sokak ile Turan Sokak ve civarlarında 4 Eylül Perşembe günü 00.30 ile 24.00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen zamandan daha önce verilebileceğini belirten yetkililer, vatandaşları tedbirli olmaları ve musluklarını kontrollü kullanmaları konusunda uyardı.