Yozgat Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerine yönelik okul disiplin kuralları ve etüt programları hakkında bilgi verdiklerini belirterek, planlı ve programlı çalışmalnın başarıyı getirdiğini söyledi.

18 yıldır il eğitim başarısı seviyenin yükseltilmesine önemli katkılar sağlayan Özel Ergin Koleji, yeni başarılara imza atma parolasıyla ortaokul öğrencilerine yönelik eğitim programı hazırladı.
Özel Ergin Koleji Müdürü Oğuz Köker, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada eğitim önemine değinerek başarıya ulaşmak için izlenmesi gereken uygulamalar hakkında bilgi verdi. Öğrencilerle yıl içerisinde yapacakları faaliyetleri paylaşarak, öğrencilerden beklentilerini dile getiren Köker, “Geçen yıl olduğu gibi bu yılda eğitimin yanı sıra, farklı etkinlikler ve kültürel faaliyetler bu eğitim öğretim yılımızı dolu dolu geçirmeyi planlıyoruz. Özel Ergin Koleji, Yozgat’ta bir marka haline geldi ise bu başarı sizlerin ve öğretmenlerimizin gayretli ve özverili çalışmaları sayesinde olmuştur. İnşallah 2014-2015 eğitim öğretim yılında da başarılarımıza yenilerini ekleyerek ilimiz eğitim başarı çıtasının yükseltilmesine bu yönde katkı sağlarız.” diye konuştu.