Samsun’da yaşamını sürdüren bir anne, oğlunun bağımlısı olduğu uyuşturucu belasından kurtulabilmesi için yardım bekliyor.

İlkadım’da yaşamını sürdüren 47 yaşındaki anne Hatun T., oğlu Ö.T.’nin uyuşturucu kullandığını 2 yıl önce fark etti. O günden bugüne oğlunu kurtarmak için büyük çaba harcayan anne, uyuşturucuyu bırakmak isteyen oğlunun bunda başarılı olamadığını söyledi.

“Uyuşturucudan kurtulmak istiyorum”
Bu illet alışkanlıktan vazgeçmek istediğini belirten Ö. T., “Ben bu uyuşturucuyu bırakmak istiyorum. Bundan biran önce kurtulmak istiyorum. Beynimi yedi bitirdi. Ne yaptıysam bırakamıyorum. Akrabamın yüzünden başladım o bıraktı ben bırakamadım. Hastaneye yattım ama sonuç değişmedi. Birçok ilaçlar kullandım. Şu anda bırakmak ve kurtulmak istiyorum” şeklinde konuştu.

“Oğlumu kurtarın”
Günden güne eriyen oğlunu bu şekilde görmeye dayanamadığını söyleyen anne Hatun T., “Oğlumu bu alışkanlığından kurtarmak istiyorum. Çocuğum uyuşturucu bağımlısı. Eline ne geçerse içiyor, artık ölüyor. Ne yaparsam yapayım elimden bir şey gelmiyor. Oğlumun tedavi görmesi için savcılığa dilekçe verdik ama bu talebimiz sonuçsuz kaldı. Kendini göz göre göre bitiriyor. Anne ve baba olarak bu durum bizi çok üzüyor. Ben de zaten hasta bir insanım. Yavrum için elimden bir şey gelmiyor. Eğer dışarda bir yerde bu illeti kullanırsa bayılıp kalıyor biz gidip alıyoruz. Çocuğum bitiyor artık. Ben Başbakanımızdan ve büyüklerimizden bu konuda yardım istiyorum. Allah rızası için oğlumu kurtarın. Benim bir tane oğlum var, gözümün bebeği ama ellerimden kayıp gidiyor. 2-3 yıldır kullanıyordu son zamanlarda iyice bağımlısı oldu. Çok haplar içiyor. Tek isteğim çocuğumun tedavi olmasıdır. Çocuğumun ölmesini seyretmek istemiyorum. Evimizin tek erkek çocuğu. Oğlumuzu yaşatmak istiyoruz” şeklinde konuştu.