2014 ÖSYS kontenjanını yüzde 100 doldurarak büyük bir başarıya imza atan Türkiye’nin sağlık üniversitesi Şifa, öğrenci ve velileri ile geleneksel aile yemeklerinde bir araya geliyor. Gaziantep ile başlayan aile yemekleri Balıkesir, Manisa, Aydın, Denizli, Uşak ve Isparta ile devam edecek.

2014 ÖSYS’de kontenjanını yüzde 100 doldurarak yeni bir rekora imza atan Şifa Üniversitesi Hemşirelik, Beslenme ve Diyetetik bölümlerinde Türkiye birincisi, Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü’nde de Türkiye ikincisi oldu. Şifa Üniversitesi, hem öğrenci velileri ile tanışmak hem de kendisine duyulan bu güvene teşekkür etmek için 7 ilde aile yemekleri düzenliyor. Gaziantep’teki aile yemeğine Şifa Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Türkiye Tabipler Vakfı’nın (TÜTAV) Temsilcisi Alaattin Şahin ve Şifa Üniversitesi Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hacıbeyoğlu katıldı.

Bu alanda bir ilke imza atarak, üniversitenin ilk yılından beri Şifa Aile Yemekleri’ni düzenlediklerini ve her yıl öğrenci velileri ile bir araya geldiklerini belirten İbrahin Hacıbeyoğlu, “Üniversitemiz akademisyeni, öğrencisi ve öğrenci velileri ile birlikte büyük bir ailedir. Biz düzenlediğimiz yemeklerde bu büyük ailenin buluşmasını sağlıyoruz.” dedi.