TEOG 1, TEOG 2 ve TEOG yerleştirme puan türlerine göre Türkiye birincisi olan Kardelen Öztürk, Anafen Dershaneleri ve Hoşgörü Eğitim Kurumları tarafından 4 bin lira para ödülüyle ödüllendirildi.

Kardelen Öztürk'ün yıl içerisinde çalışkanlığı ve öğrenci kimliği ile öğretmenleri ve arkadaşları tarafından çok sevildiğini belirten Anafen Dershaneleri Çarşı Şubesi Müdürü Abdullah Sever, "Öğrencimiz Kardelen Öztürk her 3 TEOG puan türünde de 500 tam puan alarak Türkiye TEOG şampiyonu olmuştu. Marifet iltifata tabidir düsturunca dersane ve okul olarak kızımızın başarısını ödüllendirmek istedik. Yönetim kurulumuz öğrencimizin 4 bin lira ödüllendirilmesine karar verdi. TEOG şampiyonu çıkaran dershanemiz bu sene 190 fen lisesi, 34 sosyal bilimler lisesi ve 700 Anadolu lisesi kazandırarak bireysel başarının yanında kitlesel başarıya imza atmanın sevincini yaşıyoruz." dedi.

Başarısında okulunun ve dershanesinin katkısı olduğunu söyleyen Kardelen Öztürk, "Ödül için okuluma ve dershaneme teşekkür ederim. Yıl içerisinde okulumdan, dershanemden ve ailemden büyük katkılar gördüm. Başarımda emeği olan herkese teşekkür ederim." şeklinde konuştu.