Son Valiler Kararnamesi'yle merkeze alınan Osmaniye Valisi Dr. Mehmet Oduncu veda ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Oduncu, Aktif Gazeteciler Cemiyeti ve Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti’ni (OGC) ziyaret ederek, basın mensuplarına veda etti.
Osmaniye’deki görev süresi içinde verdiği destekden dolayı gazetecilere teşekkür eden Vali Oduncu, “Ben de sizlerin öneri ve olumlu eleştirilerinizi devamlı takip ettim. Çünkü sizler, bizim göremediğimiz, bilmediğimiz ve duymadığımız konuları bizlere yansıtan gönüllü hizmet erlerisiniz. Bu sürede hiçbir zaman birbirimize kırıcı olmadık, uyum içinde çalıştık. Bundan dolayı sizlere teşekkür ediyorum ve bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar diliyorum” dedi.
Bir devlet memuru olarak kendisini buraya atayan iradeye de, kendisini buradan alan iradeye de saygı duyduğunu ifade eden Oduncu, “Benim buradaki hizmet sürem de bu kadarmış. Bundan dolayı kimseye kırgınlığım yok. Ancak bundan sonra görev yapacağım yerde sizlerin her zaman bir dostu olacağını ve kapımın her zaman açık olacağını da bilmenizi isterim. Ben Osmaniye’ yi ve Osmaniyelileri sevdim. İnşallah onlar da beni sevmiştir. Bundan sonra da her zaman onların hizmetindeyim” şeklinde konuştu.
Osmaniye'nin ilk valilik yaptığı yer olması nedeniyle kendisinde her zaman ayrı bir yerinin olacağını da belirten Vali Oduncu, tek üzüntüsünün yeteri kadar hizmet verememiş olabileceği duygusunun kendisinde yer edinmiş olduğunu da sözlerine ekledi.
Ziyaretten dolayı teşekkür eden OGC Başkanı Gökhan Erkmen, Vali Oduncu’ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, kendisine bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.